DEATH GRIPS - WORLD OF DOGS



Death Grips vydali desku Exmillitary, podepsali smlouvu s Epic Records, které patří Sony a u kterých vydává mimo jiné Avril Lavigne, Jennifer Lopez a Ozzy Osbourne, vydali desku Money Store, a všichni si jich všimli. Většinou si můžete přečíst něco o tom, že hrají agresivní hip hop, což je blbost, a že je to experimentální a zajímavý, což je. Elektronický dost často taneční podkres, basy, živé bubny a hluboký, víceméně rapující vokál Burnetta, kterého podle vzhledu člověk s pudem sebezáchovy ne že nechce potkat o půlnoci v podchodu, toho prostě nechce potkat.

Teď si Death Grips zase všichni všímají. Udělali novou desku No Love Deep Web a říká se, že Epic ji nechtěli vydat hned, ale až někdy později. Tak ji Death Grips dali celou na Soundcloud ke stažení s fotkou ztopořeného penisu z pohledu jeho majitele jako coverem. Epic jim prý naoplátku shodili stránky.

Dneska zveřejnili k desce první video a je to mnohem menší legrace, než jejich starší videa (mimo Guillotine). Čímž nechci říct, že by se člověk nebavil. No joy kind of fun.